Not afraid of time in zwart wit. Afmeting is 100 x 100 cm, Acryl op linnen. Frame is aluminium. Het doek is gemaakt in mei 2024. Prijs op aanvraag.

Not afraid of time in rood. Afmeting is 100 x 100 cm, Acryl op linnen. Frame is aluminium. Prijs op aanvraag.

Dit doek heet Not afraid of time. De afmeting is 100 x 100 cm, acryl op linnen. Frame aluminium. Gemaakt in april 2024. Dit doek is het sluitstuk van de serie I am afraid of Time, dat ik 2018 heb gemaakt. Not afraid of time gaat over tijd. Er is geen tijd, wel de seizoenen. Het ritme van het licht, dat ons allemaal verbind.

Prijs op aanvraag.

Dit doek heet "Naakt". De afmeting is 100 x 160 cm. Acryl op doek en gelakt. Gemaakt in februari 2024. Oorspronkelijke schets 2021. Naakte huid voor een ruwe achtergrond. Kwetsbaarheid getoond in houding, kleur en compositie. Prijs op aanvraag.

Dit werk van inkt op papier is onderdeel van de serie Purpose. Titel: Purpose to grow roots.

Maatvoering 40x 50 cm lijst. Dit werk is gemaakt in september 2021. Met de serie Purpose ben ik op zoek naar de bedoeling. In de breedste zin van het woord. Met dit werk komt tot uiting, het hechten dat iedereen doet.

Prijs op aanvraag.

 

Het eerste kunstwerk Purpose uit de gelijknamige serie staat op mijn website in galerie 2023.

 

Titel: Moving. Maat 65 x49 cm lijst. Inkt op papier. In beweging, in het moment van beweging. Zoeken in zwart. In stilte gevangen. Als een foto. Dit werk is uit 2021. Prijs op aanvraag.

Titel: Omwentelingen. Maat 70 x 56 cm lijst. Werk is      50 x 65 cm. Inkt op papier. Zwart fascineert mij. 

Ik maak regelmatig werken in Zwart. Turbulentie,

omwenteling, zachte rondingen, transformatie,  kracht,

emotie, nieuwe ontwikkelingen. Allemaal woorden die

passen bij dit werk. Dit werk is uit januari 2024. 

Prijs op aanvraag.

Deze tekening is gemaakt in januari 2024. Waarin loslaten en creëren hand in hand gingen. Besef van leven en de kwetsbaarheid en vooral vluchtigheid daarvan.  

Titel: vluchtigheid. Maat 70 x 56 lijst. Acryl op papier.

Ook te zien tijdens de tentoonstelling Brabant art Fair, op 16 en 17 maart 2024 in Tilburg. Prijs op aanvraag.

Deze tekening met acryl op papier is gemaakt in september 2023. Nu ingelijst en voor de aankomende tentoonstelling van Brabant Art Fair klaargemaakt. De tentoonstelling is op 16 en 17 maart 2024 te Tilburg. Maatvoering van de lijst is 70 x 56 cm. De tekening is 50 x 65 cm. Titel van het werk is Irrungen Wirrungen. In een periode van verlies, loslaten, en zoeken ontstond een gecreëerde vrijheid. Hieruit ontstond het idee van de menner en de 2 ruiters.  Prijs op aanvraag.

Dit werk maakt deel uit van de serie The people. Maat is 50 x 65 cm. Acryl op papier. Ritmisch vormgegeven, compactheid in 2  kleuren. Titel: The People 3. Tekening is van januari 2024. Prijs op aanvraag.

Deze tekening is onderdeel van de serie The People, die ik afgelopen maanden (2023 -2024) heb gemaakt. Geïnspireerd op de muziek van Kate Bush. Wat losse, ritmische, patroonvormig bewegingen over het papier. Waar gestalten zichtbaar worden, de mensen.

Titel: The People 2. Maatvoering 42 x 50 cm.

Prijs op aanvraag.

Deze tekening is onderdeel van een serie The People, die ik afgelopen maanden heb gemaakt. Geïnspireerd op de muziek van Kate Bush, nummer Snowflake. Wat losse, maar ritmische bewegingen over het papier, waar gestalten zichtbaar worden, de mensen. Dit is een variatie op mijn doek The people, the city uit februari/maart 2020. Het thema van de mens als groepsdier laat mij niet los. Gefascineerd door het samenspel van mensen in al zijn facetten. Titel: The people.

Maatvoering: 50 x 23 cm. Prijs op aanvraag.